RESTAURANT SIZZ

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Sizz. Meer weten? Ontdek meer

7 nov 2022 om 21:39 Mini flesje lassi voor eur3,50 en enkele hele kleine dunne taaie naan voor eur 4,50. Dat is echt belachelijk duur voor zo weinig. Butterchicken niet bijzonder. Bezorging prima en snel.
5 mrt 2022 om 21:33 Super lekker eten en het was erg snel
2 mrt 2022 om 16:44 Erg goed eten en hele goede service. Gaven zelfs een gerecht gratis toen we nog iets extra wilden bestellen.
25 feb 2022 om 0:37 Erg lekker, je proeft echt 'India'. Ga zeker nog een keer bestellen! Erg leuk de papardum en de Mango lasi als cadeau :)
9 feb 2022 om 23:21 Lekker eten. Vanwege drukte moest ik wat langer wachten om mijn bestelling. Maar dit werd heel proffesioneler opgelost met wat extra’s bij te doen. Verder vond ik leuk dat er een handgeschreven kaart bij was gedaan. Zeker een aanrader.
30 jan 2022 om 20:34 Prima gerechten, ook uitstekende rijst én de lekkerste samosa's die ik buiten India heb gegeten!
30 jan 2022 om 14:19 Heerlijk eten, was perfect op temperatuur, en een van de betere mango Lasi’s die ik heb gehad! Erg aan te raden!
23 jan 2022 om 9:22 Snel, lekker, royale portie, veel extra's
21 jan 2022 om 13:26 Heerlijk!
18 jan 2022 om 16:59 Klopt het dat jullie knoflook doen in de mango drankjes? Dit smaakte niet lekker en de knoflook mag van mij weggelaten worden.
13 jan 2022 om 20:37 Heerlijk eten
9 jan 2022 om 13:02 Duurde lang, maar wel lekker. Ook lief dat ik wat extra dingen had gekregen en persoonlijke berichtjes op kaartjes zijn ook altijd leuk