RESTAURANT SIZZ

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 79 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Sizz. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 21:24 Food was very tasty and fresh! Delivery could be faster..
22 jan 2023 om 21:25 It took more than 2 hours for the food to arrive
22 jan 2023 om 10:24 There was only a few pieces of chicken in the butter chicken.
12 jan 2023 om 20:24 Lekker eten, aardige bezorger, snel geleverd én nog een mango lassi en papardum als cadeau. Kan niet beter!
21 dec 2022 om 22:35 Vers!
15 dec 2022 om 12:20 Verry tastefull, great use of spices. Loved it!
7 nov 2022 om 21:39 Mini flesje lassi voor eur3,50 en enkele hele kleine dunne taaie naan voor eur 4,50. Dat is echt belachelijk duur voor zo weinig. Butterchicken niet bijzonder. Bezorging prima en snel.
5 mrt 2022 om 21:33 Super lekker eten en het was erg snel
2 mrt 2022 om 16:44 Erg goed eten en hele goede service. Gaven zelfs een gerecht gratis toen we nog iets extra wilden bestellen.
25 feb 2022 om 0:37 Erg lekker, je proeft echt 'India'. Ga zeker nog een keer bestellen! Erg leuk de papardum en de Mango lasi als cadeau :)
9 feb 2022 om 23:21 Lekker eten. Vanwege drukte moest ik wat langer wachten om mijn bestelling. Maar dit werd heel proffesioneler opgelost met wat extra’s bij te doen. Verder vond ik leuk dat er een handgeschreven kaart bij was gedaan. Zeker een aanrader.
30 jan 2022 om 20:34 Prima gerechten, ook uitstekende rijst én de lekkerste samosa's die ik buiten India heb gegeten!